Ce mai fac de acum?

Ascultă și niște muzică cât timp citești!

3 Noiembrie, după-amiază, vremea-i închisă, timpu-i scurt, eu nu am mai scris nimic de aproape două săptămâni, lumea nu-i prea interesată de citit, deci care-i planul?
Mă gândeam să mai scriu ceva despre ”cum să te dezvolți personal?”, dar nu știu dacă mai merge…
Nu prea mai merge pentru că se pare că mă dezorientează pe mine. E ca și cum aș avea o rezervă de principii în interiorul meu și cum cât ”vând” mai multe ponturi, cu atât parcă e din ce în ce mai greu să le aplic pentru mine. M-am concentrat atât de mult pe ce să scriu și cum să expun clar ideile, încât m-am neglijat pe mine și am devenit mai mult robotizat decât uman.
Mi-a trecut prin cap să închid blogul, că oricum lumea nu se omoară cu cititul, decăt dacă este vreun Breaking News cu un divorț din showbiz sau implanturi cu silicoane, dar după mi-am zis că fac asta pentru mine, nu o fac pentru ceilalți. Voi folosi paginile astea electronice să îmi eliberez mintea, nu să impresionez pe nimeni, așa că de acum schimb macazul și tematica și voi scrie. Voi scrie toate ideile tâmpite, voi scrie ce nu-mi convine, voi scrie despre muzică, despre fotografie, artă abstractă, o să fac din asta un fel de jurnal impersonal, liber pentru orișicine o să treacă pe aici.

Pentru cei care doresc să mai citească despre chestii de dezvoltare personală pot găsi denumirea cărții în articolul acesta.

Enjoy life!

3 thoughts on “Ce mai fac de acum?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s